Damnare de Lauren Kate

Deci, stiu ca am promis ca acest blog va fi numai de poezii dar aceasta este o exceptie. Sincer nu m-am putut stapanii… So, am citit Damnare volumul 3 de Lauren Kate si nu ma pot abtine sa nu comentez aceasta carte. 

Ok, inteleg, este o serie palpitanta, noua, in care autoare, foarte putin talentata, creeaza o poveste de dragoste intre doua persoane. Ceva foarte frumos, ceva ce toti ne dorim, ceva comun..Cartea este obisnuita, inspirata din alte romane, aceeasi poveste: o creatura supranaturala se indragosteste de un om. In acest caz, nu este vorba de un vampir si ce un inger cazut: Daniel Grigori care se indragosteste de o muritoare: Luce Price.

Ceea ce este intradevar nou,sau cel putin pentru mine, este povestea de dragoste dintre cei doi,  adica nu este ceva gen dragoste la prima vedere, este ceva mai complicat de atat. Ca sa intelegeti, Daniel a fost un inger ca multi altii, iar apoi cand a venit vremea sa aleaga o tabara in care sa ramana- Rai sau Iad, Daniel a ales iubirea pentru o muritoare, iar ca pedeapsa, iubirea lor a fost blestemata -de catre ambele tabere- ea trebuia sa moara inainte de varsta adolescentei,cand isi dadea seama ce simte pentru Daniel. In acest fel au suferit amandoi timp de 6 000 de ani pana cand ea a reusit sa  rupa acest blestem. 

Da, da, suna interesant rezumatul dar credeti-ma este o serie plictisitoare. In primul volum cei doi se cunosc la o scoala de corectie, in al doilea incep sa se certe iar el o duce la o scoala de ingeri, iar in al 3lea ea gaseste o cale de as explora trecutul si retraieste vietile anterioare alaturi de Daniel, rupand blestemul. Da, daca as crede in reincarnare, credeti-ma ca si eu as fi incantata sa-mi vad vietile anterioare, dar devine foarte plictisitor cand viata de viata tot ce face Luce este sa se indragosteasca nebuneste ls prima vedere de Daniel  si sa moara in flacari- am pomenit ca arde in flacari cand el o atinge? Si asta face parte din blestem, ca sa faca totul mai dureros pentru el- atunci cand el o atinge sau o saruta. Mda, foarte plictisitor…. Sa nu ma intelegeti gresit, este o carte relativ buna, dar este plictisitoare, daca aveti rabdare, cititi-o, daca nu, nu . 

Lectura placuta 😉

Reclame

2 gânduri despre “Damnare de Lauren Kate

  1. Eu am citit decât primul volum din Damnare, şi m-a plictisit groaznic. A avut desigur şi câteva (puţine) momente drăguţe. Ăă… cred. Oricum, ideea mi-a plăcut mult de tot, adică un înger al cărui destin este să iubească o muritoare, care la prima dovadă de iubire din partea lui, ia foc, la propriu. Stilul autoarei însă, lasă mult de dorit. Plictisitor, plictisitor, ca apoi acţiunea să explodeze, şi să dea atâtea detalii încât ne ameţeşte 😀

    • Cartea intradevar are la baza un tipar genial, si autoare dealtfel are multe idei frumoase dar nu prea le pune in valoare. Eu am citit cartea doar pentru ca prietena mea mi-a adaugat-o cu forta pe lista de citit. Cert e ca, daca nu eram asa de plictisita nu cred ca reuseam sa o citesc. Iti recomand sa citesti seria doar daca ai rabdare mare, altfelte vei plictisii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s