Lebada 3D Origami

Heii dragilor, ce mai faceti?

Eu fac foarte bine si cum am foarte mult timp la dispozitie, m-am gandit ca azi sa revin cu un tutorial pentru o lebada din Origami 3D. Lebada pe care am facut-o de data aceasta este mai mica decat cea postata in articolul de saptamana trecuta si are alte culori ( doar pentru ca nu am mai gasit hartie in colorile primei lebede). Inca de cand am vazut o poza pe internet cu acest model de lebada din origami mi-am dorit sa incerc sa creez si eu una, iar dupa succesul cu prima lebada in culorile curcubeului ( profei mele de romana i-a placut la nebunie) am decis sa mai fac inca una, de data aceasta pentru a o pastra eu si nu pentru a o face cadou.

Culorile folosite la aceasta lebada sunt: negru (71 de piese), rosu (79 piese), verde (84 piese), albastru inchis (24 piese), albastru turcoaz (42 piese), albastru foarte deschis (34 piese), galben (26 piese), portocaliu (18 piese), mov (7 piese), rosu (4 piese) si roz ( 2 piese) pentru corp. Pentru gat am folosit: rosu (1), portocaliu (8), galben (8), verde (8), albastru deschis (6), albastru turcuaz (7), albastru inchis (4), mov (5); ir pentru coada am folosit 5 piese ( albastru turcoaz, albastru deschis, verde, galben si portocaliu).

Masura inegala si combinatia colorilor se datoreaza faptului ca aceasta lebada este facuta din piese reciclate, si nu am avut suficiente dintr-o anumita culoare pentru a respecta intocmai modelul.

Ca tot vorbim de model. Modelul acestei lebede l-am luat de aici. Am gasit foarte multe site-uri si tuturiale pentru lebede, dar nici unul nu se compara cu claritatea acestui site.

Produsul final arata asa:

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0004

Voua cum vi se pare lebada mea?

O zi buna tuturor. ^^

Over&Out:*

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s